• Aan alle leden, vrijwilligers en iedereen die Vogido een warm hart toedragen.

  Het blijft stil op ons complex, door het besluit van de regering…. Hoe vervelend ook, we staan achter deze beslissing. Meerdere keren is in verschillende programma’s geroepen dat voetbal in deze periode maar bijzaak is. Dat is natuurlijk ook zo, uw en onze gezondheid staan voorop. Met de maatregelen en het dringende beroep om ons daaraan te houden gaan we samen het corona-virus bedwingen. Ook als vereniging zullen we deze strijd aangaan: tot zeker 28 april zal er geen enkele sportactiviteit op ons complex plaatsvinden.

  De beslissing van de KNVB om de amateurcompetities niet uit te spelen betekent voor ons allemaal natuurlijk een stevige teleurstelling. Voorlopig zullen we onze hobby niet kunnen uitoefenen en dus geen overwinningen of kampioenschappen vieren, geen gezamenlijke strijd tegen degradatie meemaken, geen laatste competitiewedstrijd feestelijk afsluiten. Of gewoon gezellig langs de lijn staan bij een mooi pupillenpotje.

  We gaan niet stilzitten! De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen worden alweer opgepakt door het voetbalhart, het terrein wordt verder opgeknapt, we werken gestaag door aan de verbouwing van de kantine. Ook willen we als bestuur samen met de trainers, teammanagers en alle vrijwilligers plannen maken voor activiteiten die we kunnen organiseren zodra het weer mag. Dat kan een toernooi(tje) zijn, voetbalclinics, voetbaldisco, pubquiz, uitgebreide BBQ, kom maar op met jullie ideeën (bestuur@vogido.nl)!

  In de tussentijd: zet wat op Facebook, Twitter of Instagram over hoe je fit blijft, je techniek op peil houdt,  jouw leukste of mooiste VOGIDO-moment (en natuurlijk vogido taggen). Of challenge je teamgenoten, net zoals de challenges van de selectie. Op die manier houden we virtueel contact met elkaar en laten we zien dat we als club springlevend zijn!

  Door het ontbreken van trainingen en wedstrijden loopt de club helaas ook veel inkomsten mis. Tegelijkertijd lopen de kosten gewoon door, we gaan natuurlijk geen trainers ontslaan. Er zijn steunmaatregelen aangekondigd, maar die zullen niet genoeg zijn om de teruglopende inkomsten op te vangen. We doen dan ook een beroep op jullie om de contributie te blijven betalen. Samen zullen we deze crisis door moeten zien te komen. Maar we kunnen ons voorstellen dat er leden zijn die zelf enorm getroffen worden door de crisis en daardoor in de problemen komen. Laat dit ons dan weten, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken (liefst via ledenadministratie@vogido.nl).

  We hebben als samenleving en als club wel vaker voor een uitdaging gestaan. Ook deze gaan we aan, samen met jullie. En daarna, zodra het weer kan, gaan we weer samen de wei in! Tot die tijd: pas goed op jezelf, kijk om naar elkaar en blijf gezond!

  Sportieve groet namens het bestuur, 

  Theo Busch

  Voorzitter