• Op 31 januari starten we met het VOGIDO ledencafé. Een serie bijeenkomsten om samen te bespreken wat jullie belangrijk vinden voor VOGIDO. Nu en de komende jaren. Er spelen zich binnen een vereniging en dus ook binnen VOGIDO tal van interessante dingen af. Goede en minder goede ontwikkelingen waarover we als bestuur graag met onze leden en ouders van leden in gesprek willen. Ben je net nieuw lid als lid, dan nodigen we je extra uit. Want het is ook een mooie gelegenheid om het bestuur en andere leden te leren kennen. We gaan het ledencafé een aantal keren per jaar organiseren. Deze keer hebben wij de agenda bedacht maar we horen ook graag van jullie waar jullie over in gesprek willen.

  Op 31 januari a.s. van 19.30 uur is het eerste ledencafé van 2024 in het clubhuis. Na een inhoudelijk programma is er gelegenheid om samen met een hapje en drankje na te praten.

  Inhoudelijke programma:

  - Onze voorzitter Theo Busch vertelt kort wat over de voetbalvereniging VOGIDO in deze tijd.
  - We gaan met elkaar in gesprek over normen en waarden, hoe gaan we met elkaar om.
  - Tot slot vertelt Ghadir Kadim, hoofd opleiding, over de ontwikkelingen binnen Academie o.a. over de opzet van de trainingen en teams.
  We zien je graag! Laat even weten of je komt via bestuur@vogido.nl.