• 3 op een rij!

  9 mrt 2019
 • 3 op een rij!

  AJC JO7-1M - Vogido JO7-1
  Zaterdag 9-3-2019 tijd: 9:00
  Aanwezig: Lars, Mats, Mees, Olivier, Pim, Silvan

  Op Sportpark Het Hannekerveld stond vandaag de 3e wedstrijd voor Vogido JO7-1 op het programma. Na een paar weken rust kon je zien dat de jongens gemotiveerd waren tot op het bot. Iedereen was aanwezig dus op volle oorlogssterkte kon er worden aangetreden tegen AJC. De tegenstander bestond vandaag uit meisjes en natuurlijk wilden de jongens hier dan ook niet van verliezen. Er werd besloten om 2 x 20 minuten te spelen i.p.v 4 x 10. Na 2 x een valse start bij het beginsignaal kon de wedstrijd worden aangevangen.

  De aanval werd keer op keer gezocht door Vogido en ze probeerde er met goed samenspel door de verdediging van AJC heen te komen. Toen dit niet direct lukte en de bal op een metertje of 12 van het doel voor de voeten van Pim belande bedacht hij zich geen moment en schoot de bal met een flinke knal in het doel 1-0! Dit was het sein om er nog een schepje bovenop te doen en met een mooie combinatie werd de 2-0 aangetekend. Doelpunten maker was wederom Pim die vandaag zijn schietsloffen had aan gedaan. Toen was het de beurt aan Olivier om met een mooie solo actie de 3-0 aan te tekenen. Er werd weer goed samengespeeld en ook de 4-0 van Mees was er 1 om in te lijsten. Het was al snel duidelijk dat jongens zich vandaag niet lieten verassen. Na een schot van afstand die op de lat uiteen spatte werd de 5-0 vlak voor rust aangetekend. Mees scoorde op aangeven van Silvan, die weer eens een assist gaf zoals dat hoor bij een echte nummer 10.
  Tijd om uit te rusten hadden of wilden de jongens niet. Na een korte pauze werd de 2e helft aangevangen. AJC probeerde direct druk te zetten en bijna werd er een doelpunt gescoord door de thuisploeg, maar er werd met name door Lars, Olivier en Silvan uitstekend verdedigd. Dit was dan ook de reden dat de 6-0 niet lang op zich liet wachten. Na een geblokt schot belande de bal voor de voeten van Mats, die daar wel raad mee wist. Hij plaatste de bal met een prima schot in het doel en tilde de score naar 6-0.

  De jongens hadden besloten dat ze er vandaag wel 10 wilden maken en de honger naar doelpunten was dan ook nog niet gestild. Samen streden ze voor elke bal en doelpunten konden dan ook niet uitblijven. Nadat Olivier, Pim en nogmaals Olivier het net hadden gevonden was de tussenstand 9-0. Nog 1 doelpuntje en dan was het doel bereikt. AJC deed alles wat in haar mogelijkheden lag om ook op het scorebord te komen, maar cadeautjes werden er vandaag niet uitgedeeld. In de laatste minuten was het Mats die met zijn 2e treffer de eindstand op 10-0 bepaalde.
  Ondanks het vele weerwerk van AJC werd ook deze ploeg met een nederlaag naar huis gestuurd. Volgende week wacht op ons eigen sportcomplex Sportclub Neede JO7-1. Eens kijken of de ongeslagen status dan ook blijft staan.

  De doelpuntenmakers vandaag waren:
  Olivier 3 x , Pim 3 x, Mats 2 x, Mees 2 x

  Volgende wedstrijd:
  Zaterdag 16-3-2019 tijd:9:40
  Vogido JO7-1 – Sp. Neede JO7-1