• Zaterdag 28 oktober 2017 MVV’69 VR1 - VOGIDO VR1: 2-3

Vrouwen 1 wint met 2-3 bij MVV’69 VR1.

Afgelopen zaterdag stond het 4e competitieduel voor de deur! Koud en winderig uit naar MVV’69 in Hellendoorn.
    Een bekende ploeg waar we al een keer eerder tegen gespeeld hebben.
    De wedstrijd was nog maar kort begonnen toen MVV veel druk zette en de leiding nam om de 1-0 binnen te schieten. Na veel foutjes en slordig spel van onze kant kwam daardoor binnen 15 minuten al de 2-0 achterstand. Het lukte ons maar niet om de wedstrijd naar onze hand om te zetten, tot de rust bleven we erg zwak en slordig spelen.

Na rust kwam er een heel ander Vogido op het veld. We hebben ons zelf goed op kunnen peppen en begonnen de tweede helft als van ouds, aanvallend, sterk en een goed samenspel. Hierdoor viel al snel de 2-1, mooie goal van Eva K! Vogido bleef het sterke spel spelen waardoor een aantal gevaarlijke kansen net niet gecreëerd werden. Na een mooie aanval kon Amber dan toch de stand gelijktrekken tot 2-2! Nog 10 minuten te spelen. MVV heeft de tweede helft nog geen kans gehad. Vogido nam alleen niet genoegen met 1 punt dus met een super instelling van het hele team werd alles op alles gezet om de 2-3 te maken, en die kwam!! Een cornerbal die zwak uit werd verdedigd door MVV kon Britt vanaf de 16 de hoek in schieten! Een paar minuten later nog een grote kans op de 2-4 maar die bleef uit.
    Opgelucht na het laatste fluitsignaal. Hard gewerkt en alles gegeven als team om de 2-0 achterstand om te buigen naar de 2-3 winst!

De wedstrijd van a.s. zaterdag tegen JVC Dedemsvaart is afgelast.