• Zaterdag 16 december 2017 Vogido Vr1 - ASC’62 Vr2: 13-0

Vrouwen 1 wint gemakkelijk thuis tegen Asc.

Vandaag mochten we weer het veld op na 2 afgelaste wedstrijden i.v.m de sneeuw.
    Iedereen wist wat er moest gebeuren vandaag: winnen!
    Na een goede warming up begonnen we de wedstrijd niet zoals we hadden gehoopt, het eerste kwartier begon slordig, de pasen kwamen niet goed aan waardoor de bal te makkelijk ingeleverd werd bij de tegenstander. De omschakeling hierbij ging wel prima waardoor Asc tot geen kans kwam. Na een kwartier kwamen we in ons eigen spel en zo ging het ineens heel snel met de doelpunten. Na 45 minuten was het tijd voor de rust met een stand van 6-0.

Na de rust gingen we verder met ons eigen spel en zo stond het 10 sec na aftrap 7-0. De bal ging maar een richting op en dat was naar het doel van Asc. Kansen werden goed benut en zo is de wedstrijd in 13-0 geëindigd.

Franka van MO19, bedankt voor het meedoen!