• Thuis ProgrammaUIT programma Scheidsrechters aanstellingenProgramma volgende week Agenda  Nieuws

 • Sponsormogelijkheden

  We hebben verschillende mogelijkheden voor u, als sponsor, om bedrijf en activiteiten kenbaar te maken aan onze leden. Daarnaast steunt u VOGIDO om in een tijd van terugtredende overheden toch dezelfde kwaliteit van opleiding en organisatie te kunnen aanbieden.

  Vogido kent verschillende sponsormogelijkheden die hieronder nader worden toegelicht.

  Interesse in de mogelijkheden? Neem contact op met de sponsorcommissie via email of met Rob Schuiling (06-53694351)

 • Hoofdsponsor

  Onze hoofdsponsor wordt in alle uittingen als hoofdsponsor genoemd

 • Shirtsponsor

  Een shirtsponsor sponsort een team d.m.v. een sponsoruitting op het shirt van een (jeugd) team van Vogido. De teams hebben standaard kleding van de club en deze hoeft niet aangeschaft te worden. Het sponsorcontract is voor de duur van 3 jaar.

 • Sponsorportaal

  In samenwerking met Sponsorvisie hebben we een online sponsorportaal waar we alle Vogido sponsoren samenbrengen en hen een podium bieden voor hun diensten en producten. Sponsoren kunnen hun eigen banners, acties en advertenties beheren. Vanuit het sponsorportaal hebben sponsoren de mogelijkheid om te adverteren op de vogido website, TV schermen in het clubgebouw en op onze Vogido App.

  Aanmelding voor het sponsorportaal is gratis tot 1 januari 2015. Nieuwe leden hebben de mogelijkheid om 2 bedrijven gratis aan te melden voor het sponsorportaal

 • Sponsor Teampagina

  Op onze website, 15000 hits per maand, hebben alle teams een eigen Teampagina met alle wedstrijdinformatie, verslagen, agenda en foto's. U kunt zich verbinden als Teamsponsor door het plaatsen van een banner op deze Teampagina. U steunt hierbij direct het betreffende team aangezien 50% van de sponsorinkomsten direct ten goede komen aan de spelerspot van het betreffende team.

 • Adverteren schermen clubgebouw

  In ons clubgebouw hangen 3 schermen waarop wedstrijdinformatie, veld- en kleedkamerindeling en nieuws getoond wordt. Het is mogelijk om hierop te adverteren. Hiervoor dient u wel aangemeld te zijn op ons sponsorportaal.

 • Reclamebord

  Rond ons hoofdveld en kunstgrasveld is er gelegenheid tot het plaatsen van reclameborden.

 • VOGIDO App

  Vogido heeft een eigen app voor zowel iOS en Android. Deze app heeft 55.000 pageviews per maand.