• Thuis ProgrammaUIT programma Scheidsrechters aanstellingenProgramma volgende week Agenda  Nieuws

  • Club van 100 - Hart voor Vogido! helpt voetbalvereniging Vogido een aantal projecten te realiseren. Deze goede doelen zijn als initiatief van de Club van 100 en bedoelt om betrokkenheid te creëren, sfeer te verhogen en de ontwikkeling en uitstraling van Vogido te verbeteren. Hiernaast biedt de Club van 100 hun donateurs een jaarlijkse activiteit aan om het behalen van de goede doelen te vieren. Leden worden via email, website en social media door de Club van 100 geïnformeerd.

    Club van 100 - aanmeldformulier (pdf)

    Club van 100 - 2016 (pdf) 

  • Als eerste bestedingsdoel voor de nieuwe Club van 100 is gekozen voor een bijdrage in een nieuw aan te leggen multifunctionele speelplek naast het terras van ons clubgebouw. Samen met SKE kinderopvang zijn de wensen uitgewerkt in een mooi en ambitieus plan. 

     

  • Hiervoor zijn inmiddels ook al enkele financiële toezeggingen gedaan door o.a. het Rabobank Investeringsfonds, SKE Kinderopvang en Wijkbudgetten. Met de bijdrage van de Club van 100 willen we het laatste zetje geven voor een prachtige toevoeging van ons complex.